FAQ
FAQ – Najczęściej zadawane pytania
Znajdź szybkie odpowiedzi na najczęstsze pytania. Sprawdź, zanim skontaktujesz się z nami!

Jak przechowywać sernik baskijski
Sernik należy przechowywać w lodówce do 4 dni, najlepiej w opakowaniu, aby uniknąć wysychania i wchłaniania zapachów z lodówki
Jak serwować sernik baskijski
Tradycyjnie sernik baskijski podawany jest w temperaturze pokojowej. Zalecamy wyjęcie sernika z lodówki i pozostawienie go na około 15-20 minut przed podaniem. Dzięki temu Twój sernik stanie się bardziej delikatny i kremowy.
Czy serniki baskijskie są bezglutenowe
Nasze serniki pieczone są z dodatkiem skrobi ziemniaczanej.
Alergeny
W naszej kuchni stosujemy produkty takie jak nabiał, jaja, pszenica, orzechy lub pszenica i nie możemy zagwarantować całkowitego braku tych alergenów w naszych produktach.
Z jak długim wyprzedzeniem należy składać zamówienie
Ponieważ nasze serniki pieczone są na świeżo, według złożonego zamówienia, to czas realizacji zamówienia to 2-3 dni w zależności od sposobu dostawy/odbioru
Naturalne Składniki
Nasze serniki pieczemy na bieżąco, wykorzystując tylko naturalne składniki
Doskonały Kontakt
Skontaktuj się z nami odpowiadamy w 24h
Idealny na wydarzenia
Nasze serniki to doskonały wybór na urodziny i inne uroczystości.